Events

Events op maat

Eventingh levert maatwerk events, want ieder bedrijf is anders en heeft haar eigen doelstelling en boodschap. In hoofdlijnen richt Eventingh zich op zakelijke evenementen en publieke evenementen.

Op deze website wordt gesproken over ‘zakelijke events’ en ‘bedrijfsevents’. Uiteraard kunnen deze events ook geïnitieerd worden vanuit (semi)overheid of non-profit instellingen.

Zakelijke evenementen

Uw zakelijk evenement is een belangrijk contactmoment met uw relaties of klanten. U wilt dat uw event past bij uw bedrijf, dat het uw identiteit en ambities uitstraalt. U wilt dat uw gasten dat zien én voelen. Daarnaast wilt u uw handen vrij hebben om volledige aandacht te besteden aan uw gasten. U wilt u niet bekommeren om alle organisatorische zaken en er op kunnen vertrouwen dat alles tot in de details is verzorgd. Eventingh weet hoe belangrijk dit is en kan u hier volledig in van dienst zijn en u ontzorgen, zodat u trots kunt zijn op uw event en u en uw medewerkers alle tijd hebben voor uw gasten.

U kunt Eventingh inschakelen voor uw:
– Opening
– Meeting (congres, symposium, seminar, workshop of lezing)
– Jubileumviering
– Personeelsfeest
– Relatie-event
– Productpresentatie
– Kick-off bijeenkomst
– Sportief netwerkevent (bijvoorbeeld golfdag)

Publieke evenementen

Events in de openbare ruimte zijn vaak complexe logistieke vraagstukken die vragen om een gedegen aanpak. Als organisator krijgt u te maken met aspecten als veiligheid, vergunningen en slecht-weer-scenario’s, maar ook met diverse publieks- en verkeersstromen. Eventingh heeft veel ervaring op dit vlak en neemt u al dit werk uit handen. Denk aan het aanvragen en verkrijgen van de juiste vergunning en het maken van een verkeersplan en beveiligingsplan, in samenwerking met betrokken partijen zoals de gemeente.

U kunt Eventingh inschakelen voor uw:
– Sportevent
– Opening of oplevering
– Festiviteiten in de open lucht, bijvoorbeeld gekoppeld aan een themajaar

Commercieel, overheid of non-profit

Vanwege jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten en daarmee zeer diverse opdrachtgevers werkt Eventingh met hetzelfde gemak voor commerciële bedrijven, overheden en non-profit.

Nationaal Militair Museum

Karin heeft in opdracht van Heijmans de eerste grote bijeenkomsten bij het (nog niet geopende)… lees verder

AgriFood Capital

Karin heeft de regio bijgestaan bij de organisatie van meerdere Regio-bijeenkomsten, waaronder de Top waarbij… lees verder

GATE terminal

I had the pleasure of working with Karin while she was acting as the project… lees verder

Wordt Eventingh uw event partner?

Laten we samen een kop koffie drinken en uw wensen bespreken!

×