Evenementenbureau in Nijmegen

Eventingh is een evenementenbureau in Nijmegen dat events ontwikkelt en organiseert. Bijzondere ontmoetingen die niet alleen zorgen voor een beleving, maar zeker ook voor een herinnering. Events met impact die raken en verbinden!

Karin Zantingh - EventinghKarin Zantingh

De naam Eventingh is een combinatie van het woord ‘event’ en mijn achternaam. Eventingh kenmerkt zich door dezelfde eigenschappen als waar ik als persoon voor sta: energie, vindingrijkheid en verbinding.

Energie

De eventbranche vind ik een interessant werkveld, onder andere vanwege de diversiteit. In zeer uiteenlopende opdrachtgevers en in de verschillende soorten events. Maar zeker ook de diversiteit in de uitwerking van een concept en het uiteindelijke resultaat. Ik vind het een uitdaging om iedere keer weer aan te sluiten bij de wensen en het budget van de opdrachtgever. Daar kan ik mijn energie in kwijt en krijg ik veel energie van. Mooie belevingen mogen maken met aan het einde van de rit een tevreden klant en blije, voldane gasten. Dan is werk toch gewoon een feestje?!

Vindingrijkheid

Samen met een team verrassende concepten bedenken en vervolgens de volledig organisatorische vertaalslag maken. Vindingrijkheid in creatie en praktische oplossingen. Daar ben ik goed in en word ik blij van. Zowel in de conceptfase, de voorbereiding als op de dag zelf. Onvoorziene omstandigheden los ik snel op door het denken in mogelijkheden.

Verbinding

Een event maak je niet alleen, maar altijd met een team. Eventingh werkt dan ook samen met experts op aanvullende vakgebieden (zoals marketing en communicatie). Verbindingen leggen tussen de juiste partners en samen aansprekende producties maken, dat is mooi aan dit vak! Zelf leg ik makkelijk verbinding en daarmee heb ik inmiddels een groot netwerk opgebouwd.

Waarom kiest u voor Eventingh?

Als ik ergens voor ga dan doe ik dat goed. Met volledige inzet en een goede dosis enthousiasme. Ik houd van openheid en heldere communicatie. Die eigenschappen, gecombineerd met een persoonlijke benadering en oprechte aandacht, ervaren mensen als prettig samenwerken.
Kiest u voor Eventingh, dan kiest u voor mij. Waar nodig schakel ik experts in. Hoe dan ook zijn de lijnen kort, ben ik altijd aanspreekpunt en eindverantwoordelijk en is mijn bereikbaarheid goed. Ik creëer graag een persoonlijke en informele werksfeer. Voor mij is dat de basis voor het beste resultaat!

Ervaring eventbranche

Met 12,5 jaar ervaring bij een evenementenbureau heb ik vele projecten geleid, groot en klein en voor diverse opdrachtgevers. Deze ervaring neem ik mee in mijn eigen bedrijf. Ik mag mezelf dan ook met recht een senior in het vak noemen. Bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen heb ik de events ervaren vanuit de rol als eventlocatie. Lees meer over mijn ervaring in de eventbranche.

Achtergrond

Geboren en opgegroeid in Eindhoven, als middelste in het gezin. Na het VWO ging ik in Wageningen Facility Management studeren. Voor mijn stage en afstudeeropdracht koos ik al voor de richting events. Die voorliefde zat er al vroeg in! Na 12,5 jaar werken in de eventbranche bij Artishock events & marketing in ’s-Hertogenbosch heb ik de overstap gemaakt naar Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Tijdens 3 jaar werken in de functie Banquet Sales Manager heb ik een interessant netwerk opgebouwd in de regio Nijmegen. Nijmegen is voor mij de basis voor wonen en werken. Heimwee naar de eventbranche, behoefte aan nieuwe uitdagingen en de ondernemer in mij hebben ervoor gezorgd dat ik met veel energie en trots Eventingh ben gestart!

Evenementenbureau in Nijmegen

Eventingh is een evenementenbureau in Nijmegen. Uiteraard werkt Eventingh voor bedrijven in heel Gelderland, maar ook Brabant en Limburg en landelijk. Wilt u weten wat Eventingh voor u kan betekenen? Neem dan contact op.

Nationaal Militair Museum

Karin heeft in opdracht van Heijmans de eerste grote bijeenkomsten bij het (nog niet geopende)… lees verder

AgriFood Capital

Karin heeft de regio bijgestaan bij de organisatie van meerdere Regio-bijeenkomsten, waaronder de Top waarbij… lees verder

GATE terminal

I had the pleasure of working with Karin while she was acting as the project… lees verder

Wordt Eventingh uw event partner?

Laten we samen een kop koffie drinken en uw wensen bespreken!

×