Concept & organisatie

Werkwijze

Van een creatief concept tot en met een uitstekende realisatie, met Eventingh heeft u de juiste partner gevonden. Wat kan Eventingh voor u betekenen en hoe gaan we te werk?

Team van experts

In deze uitleg over de werkwijze van Eventingh gebruik ik vaak de ‘wij-vorm’ in plaats van ‘ik-vorm’. Een event bedenk en organiseer je immers zelden alleen. Een team van experts op aanvullende vakgebieden zoals communicatie en marketing en leveranciers met vakkennis op de afzonderlijke onderdelen maken een sterk team en daarmee een compleet plaatje voor een succesvol event. Eventingh is altijd uw aanspreekpunt.

Conceptontwikkeling

Of het nu gaat om een opening, personeelsfeest of congres, u wilt dat uw evenement bij u past. Dat u er blij van wordt en er trots op bent. Eventingh gaat met u in gesprek om meer te weten over u, uw bedrijf en uw boodschap en doelstellingen aangaande het te organiseren event. Vervolgens leggen we een passend creatief concept neer. Een concept dat uw identiteit en ambities uitstraalt, dat aansluit bij uw manier van communiceren en dat recht doet aan uw boodschap en doelstelling. Belangrijk voor de juiste sfeerbeleving zijn passende keuzes voor onder andere de locatie, inrichting, eventstyling, techniek en catering. Voor de juiste inhoud draait het om spraakmakende sprekers, muziek, show en entertainment. Uiteraard maakt Eventingh een concept dat past binnen de gestelde kaders en uw beschikbare budget.

Organisatie event

De ideeën uit de conceptfase worden omgezet naar de praktijk. Deze organisatorische vertaalslag voert Eventingh tot in de details uit. Het organiseren van alle faciliteiten en diensten, het maken van heldere afspraken en gedetailleerde briefings. Eventingh maakt het draaiboek voor de opbouw, de productie en de afbouw. Voor een podiumprogramma maakt Eventingh een gedetailleerd regie-draaiboek met de juiste instructies voor onder andere audiovisuele techniek, show en dagvoorzitter. Aan alles wordt gedacht en dat wordt vastgelegd en gedeeld. Afspraak is afspraak.

 

Uitvoering event

Tijdens de uitvoering van het evenement zorgt Eventingh ervoor dat het draaiboek wordt opgevolgd. Eventingh vervult een coördinerende rol en is vraagbaak voor betrokken partijen. Controlerend op alle gemaakte afspraken. Alles uit de voorbereiding komt nu samen. Eventingh weet hoe belangrijk dit moment is en maakt dit samen met een team van partners en leveranciers tot een succes! Datgene dat we kunnen voorzien hebben we in de voorbereiding reeds geregeld. Datgene dat toch onvoorzien op ons pad komt, daar spelen we flexibel en vindingrijk op in.

 

Beleving én herinnering

We maken uw event tot een beleving én een herinnering! En u? U heeft uw handen vrij en geniet!

Logistieke productie voor bestaand event

Heeft u een bestaand event of is het concept al klaar? Eventingh is uiteraard ook in te schakelen voor de logistieke productie van uw event.

Nationaal Militair Museum

Karin heeft in opdracht van Heijmans de eerste grote bijeenkomsten bij het (nog niet geopende)… lees verder

AgriFood Capital

Karin heeft de regio bijgestaan bij de organisatie van meerdere Regio-bijeenkomsten, waaronder de Top waarbij… lees verder

GATE terminal

I had the pleasure of working with Karin while she was acting as the project… lees verder

Wordt Eventingh uw event partner?

Laten we samen een kop koffie drinken en uw wensen bespreken!

×